En ünlü dans okullarından Dans Fabrika’nın kurucuları ve eğitmenleri dansa olan tutkularını ve dans türleri hakkındaki bildiklerini anlatıyor. Hazırsanız müziği açın, performans başlasın!
Ünlü internet gezgini Tuğçe Durak, dur durak bilmiyor ve şehrin en iyi mekanlarını gezip yorumluyor.
Bu programda Four Seasons, St. Regis, İstanbul Modern ve Sakıp Sabancı Müzesi gibi şehrin popüler lokasyonları dışında Yemeksepeti Park ve Sahiplex gibi havalı ofisleri de gezeceğiz!
İstanbul'da yaşayan kadın dövmeciler anlatıyor. Mesleklerine insanların bakış açılarına, Anadolu'nun 'dek/dak' dövme kültürünün günümüzün şehir hayatında evrildiği yere, yeni tekniklere ve çok dövmeli hayatlarına hep beraber tanık olalım.
28 Temmuz’dan başlayan yangınlar ancak 12’nci günde kontrol altına alınabildi. 47 ilde toplam 240 yangın çıktı.
8 kişi hayatını kaybetti. 5 il 18 ilçe ve 99 köy yangınlarda ağır yara aldı. 31 bin dekar tarım alanı 100 bin hektara yakın ormanlık alan yandı. 5000’e yakın çiftlik hayvanı ve binlerce orman hayvanı öldü, binlercesi de yaşam alanını kaybetti. Mirgün Cabas ve GAİN haber ekibi oradaydı.
Pandemide herkes kendi içine dönerken, bir çift göz dışarı, hatta uzaya bakmaya karar verdi ve kendine bir teleskop aldı. Ancak teleskop gökyüzündeki yıldızları izlemektense şehrin gizli yıldızlarına odaklanmayı tercih etti.
Türkiye’den ve Dünya’dan hayvanlar aleminin son dakika gelişmeleri izlemesi en keyifli bültende.
Teoman’dan GAİN’e özel konser. ‘Hayal Meyal’ şarkısını ilk kez seslendirdiği, en sevilen şarkılarının cover'larının da olduğu bu konser, onu sahnede görmeyi özleyen herkes için geliyor.
Adalar’da ortaya çıkan at vebası yüzünden bir gecede bütün atlar itlaf edilir. Aynı gece faytoncuların başı, kardeşi tarafından gizlice öldürülür. Amacı, yıkılacak olan fayton krallığının mirasına konmaktır. Ancak yeğeni Hazar, babasının intikamını almaya kararlıdır.
Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, Elit İşcan, Ahmet Rıfat Sungar
Dizi - Skandal - Psikolojik - Tutkulu - Romantik
Dünyanın doğal güzellikleri ve en sevimli canlıları bu seride.
Kıvanç Talu’nun sunduğu dünyanın en kısa müzikli talkshow’u. En sevdiğiniz şarkıları hiç duymadığınız şekillerde duymaya hazır mısınız?
Konuk sanatçılar: Kobra Murat, Ercan Saatçi, Gülben Ergen, Can Bonomo, Şehinşah, Birol Namoğlu, Gökhan Türkmen, Güntaç Özdemir, Jabbar, Fatih Ürek, Ali Güven, Nükhet Duru
Dünyanın beklediği defileler, çok konuşulan kreasyonlar, ünlülerin markaları, en güncel moda haberleri bu programda.
İşçi sınıfının eğitimli ve kentli bir bölümü olan Beyaz Yakalılar, kimi zaman kendilerini olduklarından daha zengin, daha kültürlü ve daha ayrıcalıklı görüyor ve başkaları tarafından da öyle görülüyorlar. Peki ama gerçek öyle mi?
Önlerinde bitmeyen bir kentli kariyer, uzun mesailer, eve götürülen işler, kültürleştirdikleri tüketim alışkanlıkları ve bir türlü kurtulamadıkları sıkışmışlık hisleri ile birlikte 'BEYAZ YAKA' belgeseli ektedir :)
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Savaşların, akıllara kazınan olayların en yakın tanıkları olan kameramanlar, muhabirler, gazeteciler o esnada ne yaşandığını anlatıyor. Herkes kaçarken haber peşinde koşan, kimi zaman yaralanan ama asla vazgeçmeyen gazetecileri dinlerken, olayların tüm gerçekliği tüylerinizi diken diken edecek.
Pazar sabahını hem gözünüze hem ruhunuza iyi gelecek bir klasik müzik etkinliğiyle geçirmeye ne dersiniz? Genç yetenekler, Bach, Çaykovski, Chopin, Liszt, Rachmaninoff, Brahms devlerin eserlerini yorumluyor. Hem de İstanbul'un en güzel tarihi mekanlarında.
Ülke sınırlarında eşi benzeri olmayan bir başarı elde eden, pop müziğinin açık ara en iyi isimlerinden olan Tarkan'ın şanslı ve başarı dolu çıkışını ve hayatı Şokopop merceğinden sizinle.